Altajaus sniego gaidys

Altajaus snapas yra Phasianidae šeimos paukščių rūšis. Jis randamas Kinijoje, Kazachstane, Mongolijoje ir Rusijoje. Natūrali jos buveinė yra borealiniai miškai.



Altajaus pentinė klasifikuojama kaip mažiausiai susirūpinusi. Nepriklauso daugiau rizikos kategorijai. Į šią kategoriją patenka plačiai paplitę ir gausūs taksonai.

Altajaus sniego gaidys Tetraogallus altaicus yra gana ribotas visame pasaulyje. Daugiausia veisiasi Rusijoje, pietų Sibire (kalnai šalia Abakano, Sajanų, Tannu Ola) ir Mongolijoje (Mongolijos Altajaus, Gobi Altajaus, Khangų, kalnuose į rytus nuo Khuvsgul ežero). Tai nėra grėsmė pasauliniu mastu, tačiau joje gyvena gana nedaug gyventojų, vertinama 50 000–100 000 asmenų. 2 komentarai: Anonimas pasakė ... Daugiau



Altajaus gegutė (Tetraogallus altaicus) yra Phasianidae šeimos paukščių rūšis. Jis randamas Kinijoje, Kazachstane, Mongolijoje ir Rusijoje. Natūrali jos buveinė yra borealiniai miškai. Literatūra - * BirdLife International 2004. Tetraogallus altaicus. 2006 m. IUCN raudonasis nykstančių rūšių sąrašas. Atsisiųsta 2007 m. Liepos 10 d. Spaudos piktograma Šis „Galliformes“ straipsnis yra stub. Galite padėti Vikipedijai ją išplėsdami. Daugiau

šviesiai rudi vokiečių aviganių šuniukai



Norint apsaugoti Altajaus sniegą, būtina sustiprinti apsaugos priemones ir šviesti medžiotojus bei piemenis. NUORODA: Kazachstano nacionalinis bankas SPECIFIKACIJOS Svoris: 11,37 g Skersmuo: 31,00 mm Storis: 2. Daugiau

Altajaus sniego gaidį (Tetraogallus altaicus) galima rasti žemiau 3000 metrų. Retiems augalams priklauso Isoetes lacustris, Brunnera sibirica, Erythronium sibiricum ir 2 retos vienuolystės rūšys (Aconitum spp). Didžiųjų ežerų baseino dykumos stepių ežeruose ir pelkėse gyvena daug nykstančių paukščių, įskaitant retą snieguotą baltą Eurazijos šaukštelį, kuris čia peri vasarą. Šešios iš 15 pasaulio kranų rūšių gyvena rezervatuose. Daugiau

png Altajaus sniego gaidžio nuotraukų paieška „BirdForum“ galerijoje * Peržiūrėkite daugiau šios rūšies vaizdų „Orientalbirdimages“ vaizduose Gauta iš 'http://www.birdforum.net/opus/Altai_Snowcock' Kategorijos: Paukščiai | Trūksta vaizdų Tetraogallus Advertisement * Šis puslapis paskutinį kartą modifikuotas 2009 m. Rugsėjo 11 d., 12:00. * Šis puslapis buvo atvertas 4 072 kartus. Daugiau



Gulbė, endeminė rūšis Altajaus snaigė, Brandtas Daugiau

borderkolio aviganių mišinys

Altajaus sniego gniūžtė - išsami santrauka Parašyta rusų ir anglų kalbomis tuo pačiu pavadinimu. Altajaus eksperimentinė gyvulininkystė buvo įkurta 1980 m. Gorno-Altajaus autonominiame regione (Cherga) SSRS mokslų akademijos Sibiro skyriaus prezidiumo sprendimu ir Sibiro skyriaus Citologijos ir genetikos instituto iniciatyva. SSRS. Daugiau

Nepastebimas sniego leopardas ir Altajaus sniego gniūžtė taip pat yra šių kraštų namai. Ekskursija veda mus į vakarinę ir rytinę Katunsky kalnagūbrio dalis: į Kucherla upės kanjoną ir į Kucherlinskii ežerą. Kalnų perėjose atsiveria plačios Katunsky kalvagūbrio ir ledu apaugusio Belukha kalno panoramos. Kucherla upė yra viena gražiausių Katunsky kalvagūbrio kalnų upių, joje yra pieniško mėlyno vandens. Daugiau



Užtikrinant argalinių avių, Altajaus gegutės ir tam tikrų endeminių augalų rūšių apsaugą, vakarinė zapovedniko siena turėtų būti išplėsta įtraukiant Baškaus upės aukštupį (600 km2), taip pat tam tikras stepių žemes dešinėje. Chulyshmano upės krantas. Keistas zapovedniko taršos šaltinis kyla iš Baikonuro raketų paleidimo vietos kaimyniniame Kazachstane. Paleidus raketas į kosmosą, iš dangaus nukrenta tušti kuro konteineriai ir kitos dalys. Daugiau