Rudas „Honeyeater“

Australijoje jis būna tankumynuose visoje vakarų, šiaurės ir rytų Australijoje, jo nėra tik šalčiausiuose ar drėgniausiuose rajonuose.

„Brown Honeyeater“ paveikslėlis buvo licencijuotas „Creative Commons“ „Attribution-Share Alike“ .
Originalus šaltinis : Nuosavas darbas
Autorius : Aviceda



„Brown Honeyeater“ yra klasifikuojamas kaip mažiausias rūpestis. Nepriklauso daugiau rizikos kategorijai. Į šią kategoriją patenka plačiai paplitę ir gausūs taksonai.

Rudas „Honeyeater“, profilyje. Rudas „Honeyeater“, profilyje. Daugiau



„Brown Honeyeater“, „Lichmera indistincta“ - tai mielasis paukščių būrys, daugiausia paukščių, randamų Australijoje ir Naujojoje Gvinėjoje, turintys labai išvystytus liežuvius su šepetėliu, pritaikytus šerti nektaru. Australijoje jis būna tankumynuose visoje vakarų, šiaurės ir rytų Australijoje, jo nėra tik šalčiausiuose ar drėgniausiuose rajonuose. Kobble Creek, SE Queensland Brown Honeyeater fairhill.oggPaleisti vaizdo įrašą Yandina, SE. Daugiau



Rudasis medus (Lichmera indistincta ocularis) yra paplitęs paukštis Auksinėje pakrantėje, tačiau dažniau girdimas nei matomas. Mažos, rudos ir greitai judančios, jas sunku gerai pamatyti ar fotografuoti. Vis dėlto jie turi įvairių gražių skambučių. www.alanfear.com Paukščiai pagal šeimos pavadinimą Paukščiai pagal bendrąjį pavadinimą „Canon EOS 50D 1/1000 sec f 5“. Daugiau

raudonos nosies pitbulterjerų mišinys

Rudasis „Honeyeater“ dydis: 12–16 cm. Buveinė: „Brown Honeyeater“ yra visose valstybėse, išskyrus VIC ir TAS, esančius atvirame šilumynuose, miškuose, parkuose ir priemiesčio soduose, maitinasi vabzdžiais ir nektaru. Pastabos: rudas kūno ir galvos sparnų švelnus alyvuogių atspalvis. Geltonas pleistras už akies, mėlynos / pilkos kojos. Veisia žiemą - vasarą. Daugiau informacijos apie „Brown Honeyeater“ rasite nuorodose. Vaizdai buvo įkeliami mažos raiškos, kad būtų saugiau saugoti (jie neatspindi tikros vaizdo kokybės). Daugiau

Rudieji „Honeyeaters“ taip pat yra rajone, esančiame 20-30 km į rytus nuo Narrabri, kur juos buvo galima pamatyti ir girdėti visą 2008 m. Žiemą, ir 20 km į pietvakarius nuo Narrabri. Daugiau



Rudasis „Honeyeater“ (Lichmera indistincta) yra daugiausia Australijoje ir Naujojoje Gvinėjoje. Australijoje jis būna tankumynuose visoje vakarų, šiaurės ir rytų Australijoje, jo nėra tik šalčiausiuose ar drėgniausiuose rajonuose. „Brown Honeyeaters“ turi labai išvystytus šepetėlius, pritaikytus nektarui maitinti. Daugiau