Pūkuota krūtinė Bowerbird

„Fawn-breasted Bowerbird“ yra paplitęs Naujojoje Gvinėjoje ir šiaurinėje Australijos dalyje, kur gyvena tropiniuose miškuose, mangrovuose, savanų miškuose ir miško pakraščiuose. Jo racioną daugiausia sudaro figos, vaisiai ir vabzdžiai. Lizdas yra laisvas puodelis, pagamintas iš mažų lazdelių medyje. Pats lankas yra avenue tipo, kurio dvi lazdelių sienos pusės yra dekoruotos žalios spalvos uogomis.

„Fawn-breasted Bowerbird“ paveikslėlis buvo licencijuotas „Creative Commons“ Priskyrimas .
Originalus šaltinis : Nuosavas darbas
Autorius : Stavennas



„Fawn“ krūtinės Bowerbirdas priskiriamas prie mažiausiai susirūpinusių. Nepriklauso daugiau rizikos kategorijai. Į šią kategoriją patenka plačiai paplitę ir gausūs taksonai.

„Fawn-breasted Bowerbird“, „Chlamydera cerviniventris“ yra vidutinio dydžio, iki 32 cm ilgio, gumbasparnis su pilkšvai rudos dėmėtos baltos spalvos plunksna, juodos spalvos sąskaita, tamsiai ruda rainelė, geltona burna ir apačioje oranžine spalva. Abi lytys yra panašios. Patelė yra šiek tiek mažesnė už patiną. „Fawn-breasted Bowerbird“ yra paplitęs Naujojoje Gvinėjoje ir šiaurinėje Australijos dalyje, kur gyvena tropiniuose miškuose, mangrovuose, savanų miškuose ir miško pakraščiuose. Jo racioną daugiausia sudaro figos, vaisiai ir vabzdžiai. Daugiau



* Paukštinis krūtininis paukštis, Chlamydera cerviniventris. Atkreipkite dėmesį, kad pilkasis paukštis (Dumetella carolinensis) ir juodasis (Melanoptila glabrirostris) iš Amerikos ir Abisinijos katinas (Parophasma galinieri) iš Afrikos yra nesusiję paukščiai, priklausantys skirtingoms šeimoms. Literatūra - 1. ^ a b Frith, Clifford B. (1991). Foršavas, Juozapas. red. Gyvūnų enciklopedija: paukščiai. Londonas: „Merehurst Press“. 228–331 p. ISBN 1-85391-186-0. Daugiau



Iškirpta krūtinė Bowerbird Chlamydera cerviniventris 2009 IUCN raudonojo sąrašo kategorija (įvertino „BirdLife International“ - oficiali IUCN paukščių raudonojo sąrašo tarnyba): mažiausias susirūpinimas. Pagrindimas Šios rūšies paplitimo diapazonas yra labai didelis, todėl nesiekia pažeidžiamumo ribų pagal diapazono dydžio kriterijus (įvykio mastas sumažėja 30% per dešimt metų ar tris kartas). Daugiau

rudas pitbull laboratorijos mišinys

„Fawn-breasted Bowerbird“ yra paplitęs Naujojoje Gvinėjoje ir šiaurinėje Australijos dalyje, kur gyvena tropiniuose miškuose, mangrovuose, savanų miškuose ir miško pakraščiuose. Didysis Bowerbirdas yra paplitęs ir pastebimas šiaurės Australijos gyventojas. Vakarinis Bowerbird yra Bowerbirdas, paplitęs sausringoje Centrinėje Australijoje ir Pilbaros regione Vakarų Australijoje. Dėmėtasis Bowerbird yra plačiai paplitęs Kvinslando ir Naujojo Pietų Velso vidaus vandenyse. Daugiau