Plunksnų uodegos sklandytuvo nuotraukos ir faktai

Plunksnų uodegos sklandytuvas

Įsakymas: Diprotodontia
Šeima: Acrobatidae
Rūšis: Acrobats pygmaeus

Raktažodžiai: uodega , baltas



Sklandytuvas „Feathertail“, pigmija sklandantis possum, yra nurodytas kaip mažiausias susirūpinimas (LR / lc). Nepriklauso daugiau rizikos kategorijai. Plačiai paplitę ir gausūs taksonai yra įtraukti į šią kategoriją IUCN Raudonajame nykstančių rūšių sąraše

Šalys
Australija
Keletas faktų apie
Pigmija sklando possum

Suaugusio žmogaus svoris : 0,013 kg (0,0286 svarai)



Maksimalus ilgaamžiškumas : 9 metai



Moterų branda: 240 dienų

Vyro branda: 365 dienos

Nujunkymas: 99 dienos



Kraiko dydis: 3

Tarpas tarp vadų: 114 dienų

Svoris atjunkant: 0,006 kg (0,0132 lbs)



Kūno masė: 0,014 kg (0,0308 svarai)

Temperatūra: 34,85 ° C (94,73 ° F)

Šaltinis: AnAge , licencijuota pagal DC

Faktai apie plunksnų sklandytuvą

„Plunksninis sklandytuvas“ Acrobates pygmaeus Plunksninis sklandytuvas yra mažiausias

Acrobates pygmaeus Plunksninis sklandytuvas (Acrobates pygmaeus) yra mažiausias pasaulyje sklandantis žinduolis [?

Sklandytuvas „Acrobatidae Feathertail Glider“ Išsaugojimo būsena: Žemesnė Rizika Mokslinė klasifikacija Karalystė: AnimaliaPhylum: ChordataKlasė: ŽinduoliaiPoklasė: Marsupialia Užsakymas: DiprotodontiaSuborder: PhalangeridaFamily: AcrobatidaeGenus: AcrobatesSpecies: pygmae Glus

Binominis pavadinimas Acrobates pygmaeus Plunksninis sklandytuvas (Acrobates pygmaeus) yra mažiausias pasaulyje sklandantis žinduolis.

raudonos nosies pitbulio savybės

Binominis pavadinimas Acrobates pygmaeus (Shaw, 1793) Plunksninis sklandytuvas (Acrobates pygmaeus) yra mažiausias pasaulyje sklandantis žinduolis.

Diprotodontia poskyris: Phalangerida Šeima: Acrobatidae Gentis: Acrobates Rūšis: pygmaeus Binominis pavadinimas Acrobates pygmaeus Plunksninis sklandytuvas (Acrobates pygmaeus) yra mažiausias pasaulyje sklandantis žinduolis.

Plunksniniai sklandytuvai yra iš Burramyidae šeimos ir yra susiję su Pygmy Possum.

Sklandytuvai plunksnų uodegomis yra maži, kaip matote iš nuotraukų.

Rasta: Australijos rytinė pakrantė ir vidaus plunksniniai sklandytuvai yra iš Burramyidae šeimos ir yra susiję su Pygmy Possum.

Jei norima laikyti sklandytuvus su plunksnų uodegomis, visą narvą reikia apžiūrėti.

Kiti „Feathertail Glider“ aprašymai „Feathertail Glider“ Apsaugos būklė: mažesnės rizikos mokslinė klasifikacija Karalystė: Animalia Šeima: Chordata Klasė: Žinduolių poklasis: Marsupialia Rūšis: Diprotodontia Pogrupis: Phalangerida Šeima: Acrobatidae Gentis: Acrobates Rūšis: pygmaeus Binomialus pavadinimas Acrobates pygmaeus ( Sklandytuvas plunksnų uodega (Acrobates pygmaeus) yra mažiausias pasaulyje sklandantis žinduolis.

Rotherham muziejus Viktorija „Feathertail Glider“ yra mažiausias sklandantis žinduolis pasaulyje, jo vidutinis svoris siekia vos 12 g.

Puikus mažasis „Feathertail“ sklandytuvas yra viena iš sklandytuvų šeimos, kurie yra unikalūs tuo, kad turi priekinę ir užpakalinę kojas sujungiantį odos atvartą, kuris išsiskleidžia, kad jie galėtų sklandyti nuo medžio prie medžio.

Sklandytuvas plunksnų uodega (Acrobates pygmaeus) yra mažiausias pasaulyje sklandantis žinduolis.

Sklandytuvas su plunksnų uodega yra mažiausias pasaulyje sklandantis gyvūnas.

Sklandytuvas „Feathertail“ plačiai paplitęs aukštuose, gerai laistomuose rytinės pakrantės eukaliptų miškuose ir tęsiasi į sausumą sausesniuose, labiau skurdaus sklerofilo miško ir miško regionuose.

Sklandytuvas plunksnų uodega (Acrobates pygmaeus) yra mažiausias pasaulyje sklandantis žinduolis. ( Wiki )

juoda ir balta cavapoo

Sklandytuvas plunksnų uodega (Acrobates pygmaeus) yra mažiausias pasaulyje sklandantis žinduolis. ( Wiki )

Sklandytuvas „Feathertail Glider“ yra plačiai paplitęs aukštuose, gerai laistomuose eukaliptų miškuose, esančiuose rytinėje Australijos pakrantėje, ir tęsiasi į sausumą sausesniuose, labiau skurdžių sklerofilinių miškų ir miškų regionuose. ( Pilnas tekstas )

Sveikinimo atvirukas „Feathertail“ sklandytuvas (5 komplektai) „Feathertail“ sklandytuvas Puikus mažasis „Feathertail“ sklandytuvas yra viena iš sklandytuvų šeimos, kurie yra unikalūs tuo, kad turi priekinę ir užpakalinę kojas sujungiantį odos atvartą, kuris sklinda nuo medžio. medis miške. ( Pilnas tekstas )

Kiti „Acrobatidae Feathertail Glider“ apibūdinimai Apsaugos statusas: Mažesnė rizika Plunksninis sklandytuvas (Acrobates pygmaeus) yra mažiausias pasaulyje sklandantis žinduolis. ( Pilnas tekstas )

Viskas apie plunksnų sklandytuvą skirta sklandyti. ( Pilnas tekstas )

Rasta: Australijos rytinė pakrantė ir vidaus plunksniniai sklandytuvai yra iš Burramyidae šeimos ir yra susiję su Pygmy Possum. ( Pilnas tekstas )

Plunksniniai sklandytuvai yra iš Burramyidae šeimos ir yra susiję su Pygmy Possum. ( Pilnas tekstas )

Daugiau gyvūnų, prasidedančių F