Otus gentis


Flores Scops-Owl




Nikobaras apgaubia pelėdą - Natūrali jo buveinė yra subtropiniai arba atogrąžų drėgni žemumų miškai. Jo statusas nėra pakankamai žinomas.


Javanas Scops pelėda - „Javan Scops Owl“ yra reta pelėda, kilusi iš Indonezijos. Pogrupių nėra.




Indijos Scops-Owl

Indijos Scops-Owl - Ši rūšis yra didesnės pelėdų grupės, žinomos kaip tipiškos pelėdos, Strigidae dalis, kurioje yra daugiausia pelėdų rūšių. Kita grupė yra paprastosios pelėdos Tytonidae.




Andaman Scops Owl - „Andaman Scops Owl Otus balli“ yra pelėda, kilusi iš Andamano salų.


Papuano Scops-Owl - „Biak Scops Owl“ yra pelėda, endeminė dvynėms Biak-Supiori saloms Geelvinko įlankoje, Papua, Indonezijoje. Jis klasifikuojamas kaip nykstantis dėl labai mažo arealo ir buveinės sunaikinimo.


Radža Scops pelėda - „Rajah Scops Owl“ yra paplitusi daugumoje Indonezijos buveinių. Yra du porūšiai.




Padengta scops pelėda - „Pallid Scops Owl“ yra maža „Scops Owl“ nuo Viduriniųjų Rytų iki Vakarų ir Centrinės Azijos, kartais vadinama Striated Scops Owl.


Anjouan Scops-Owl - Ši rūšis yra didesnės pelėdų grupės, žinomos kaip tipiškos pelėdos, Strigidae dalis, kurioje yra daugiausia pelėdų rūšių. Kita grupė yra paprastosios pelėdos Tytonidae.


„Sangihe“ apžiūri pelėdą




Elegantiškas Scops-Owl - Jis randamas Nansei Shoto salose, pietų Japonijoje, Lanyu saloje, prie pietryčių Taivano, ir Bataneso ir Babuyan salose prie šiaurinio Luzono, Filipinuose, pusiau atogrąžų amžinai žaliuojančiame miške. Tai tampa reta dėl buveinių praradimo.


Otus enganensis - „Enggano Scops Owl“ yra pelėda, endeminė Enggano saloje, Indonezijoje.


Liepsnojanti pelėda - Kvietimas yra gana gilių pavienių arba dvigubų kanalų serija.


Palavanas Scops Owl - Palawan Scops Owl yra pelėda, endeminė Filipinams. Pogrupių nėra.


San Tomė „Scops-Owl“


Smėlėtas Scops-Owl - „Sandy Scops Owl“ yra pelėda, randama Afrikoje.

apie mini australų aviganį

Seišeliai Scops-Owl - Jo ilgis siekia 19–22 cm. Sparnai yra apie 17 cm. Jo plunksna yra rausvai ruda ir juodo veleno dryželiais. Apatinė dalis ir veido diskas yra niūrus. Ilgos pilkos kojos nėra plunksnos. Akys yra didelės ir aukso geltonos. Ausų kuokšteliai yra labai maži. Jos skambutį, kuris skamba kaip žvengiantis „pyktis“ su įvairiomis „tok tok“ natomis, galima išgirsti iš toli, ypač tamsoje. Jo dietą sudaro gekonai, medžių varlės ir vabzdžiai.


Mordeno pelėda - „Sokoke Scops Owl“, „Otus ireneae“, yra pelėda, aptinkama Kenijoje ir Tanzanijoje. Daugiausia šios rūšies pelėdų yra Cynometra-Manilkara miške, kuris yra mažiau nei trečdalis Sokoke miško. Jis taip pat randamas Afzelia-Cynometra miške. „Sokoke Scops Owl“ gali užaugti iki 16–18 cm ir sverti iki 50 gramų. Tai mažiausia „Otus“ genties pelėda. Jis yra vabzdžiaėdis ir gali būti pilkas arba rudas.


Baltaveidis Scops Owl

Baltaveidis Scops Owl - Šiaurinė baltaveidė pelėda yra Strigidae šeimos pelėdų rūšis. Anksčiau į šią rūšį buvo įtrauktas pietinis balto veido pelėda, ir jie abu buvo vadinami balto veido pelėdomis.


„Luzon Scops Owl“ - „Luzon Scops Owl“ yra pelėda, paplitusi Luzone, Filipinuose. Pogrupių nėra.


Torotoroka Scops-pelėda - Natūrali jo buveinė yra subtropiniai arba atogrąžų miškai.


Molukų „Scops“ pelėda


Sulawesi Scops Owl - Sulawesi Scops Owl yra pelėda, randama pietryčių Azijoje.


Mantanani Scops-Owl - Aprašyti įvairūs porūšiai, įskaitant nominantą iš Mantanani salų ir O. m. sibutuensis iš Sulu salų. Kartais tai buvo laikoma „Eurasian Scops-Owl“ arba „Oriental Scops-Owl“ lenktynėmis.


Majotas apžiūri pelėdą - Natūrali jo buveinė yra subtropiniai arba atogrąžų drėgni žemumų miškai.


Filipinų „Scops Owl“ - Ši pelėda išauga iki 20 cm ilgio. Jų didelės į priekį nukreiptos akys yra tamsios su oranžinės raudonos spalvos kraštu. Jų vainikas, ausų kuokštai ir plunksnos yra tamsiai rudos spalvos, virš jų yra tamsūs dryžiai. Veido diskas turi tamsų apvadą. Kaktos spalva yra balkšvai blyški. Jie turi dideles stačias ausis, kaip rodo jų pavadinimas „megalotis“.


„Sipora Scops Owl“ - „Mentawai Scops Owl“ yra endeminė didesnėms Mentawai saloms, netoli vakarų Sumatros, Indonezijoje.


Mindoro Scops pelėda - „Mindoro Scops Owl“ yra pelėda, paplitusi Mindoro mieste, Filipinuose. Pogrupių nėra.


Mindanao Scops pelėda - „Mindanao Scops Owl“ yra pelėda, endeminė Mindanao, Filipinuose.


Moheli šlakelis-pelėda - Ši rūšis yra didesnės pelėdų grupės, žinomos kaip tipiškos pelėdos, Strigidae dalis, kurioje yra daugiausia pelėdų rūšių. Kita grupė yra paprastosios pelėdos Tytonidae.

koks didelis užauga maltiečių shih tzus

Grand Comoro Scops-Owl - Ši rūšis yra didesnės pelėdų grupės, žinomos kaip tipiškos pelėdos, Strigidae dalis, kurioje yra daugiausia pelėdų rūšių. Kita grupė yra paprastosios pelėdos Tytonidae.


„Pemba Scops Owl“ - Natūralios jos buveinės yra subtropiniai arba tropiniai drėgni žemumų miškai ir plantacijos. Jai gresia buveinių praradimas.


Palau pelėda - Palau pelėda yra Strigidae šeimos pelėdų rūšis. Anksčiau buvęs su „Otus“ pelėdomis, dabar jis yra įtrauktas į savo „Pyrroglaux“ gentį.


Raudonos spalvos scops-Owl - Rausvoji Scops Owl yra pelėda, randama Pietryčių Azijoje.


Madagaskaro Scops-Owl - Madagaskaro pelėda, taip pat žinoma kaip Rainforest Scops-pelėda, yra Strigidae šeimos pelėdų rūšis. Jis randamas didelėje rytų Madagaskaro dalyje, tačiau norint tiksliai nustatyti paplitimo ribas tarp jo ir „Torotoroka Scops-Owl“, su kuriuo ji ilgą laiką buvo laikoma specifine, reikia papildomų tyrimų. Natūrali Madagaskaro pelėdų pelėda yra subtropiniai arba atogrąžų drėgni žemumų miškai.


Baltapriekis Scops Owl - Baltapriekis šapalas Pelėda Otus sagittatus turi mažą ir mažėjančią populiaciją, apie kurią mažai žinoma. Tai priklauso nuo žemumų ir papėdžių miškų, kurie greitai sunaikinami. Jis laikomas pažeidžiamu ir jame gyvena apie 2 500–10 000 gyventojų. Jo diapazonas užima 149 000 km miško nuo 0-700 metrų virš jūros lygio. Pagrindinė grėsmė šiai Azijos pelėdai yra buveinių nykimas.


„Eurasian Scops Owl“

„Eurasian Scops Owl“ - Peri atvirame miške, parkuose ir soduose. Į medžio skylę deda 3-6 kiaušinius. Tai yra maža pelėda, o 19–21 cm ilgio ir 47–54 cm sparnų ilgis nėra toks didelis, kaip Mažoji pelėda. Tam reikia nedidelio grobio, pavyzdžiui, vabzdžių ir kitų bestuburių. Tai daugiausia naktinis.


Afrikos Scops-Owl - „African Scops Owl“ turi savitą „prrrp“ skambutį, kuris vyksta maždaug kas 5 sekundes:


Otus siaoensis - „Siau Scops Owl“, „Otus siaoensis“ yra kritiškai nykstanti pelėda ir gali būti išnykusi. Jie gyvena Siau saloje, į šiaurę nuo Sulavesi, Indonezijoje, ir yra miško gyventojai. Ši rūšis yra žinoma tik iš vieno holotipo nuo 1866 m., Nors pastaraisiais metais buvo keletas vietinių pranešimų. Nepaisant to, jų populiaciją niokoja buveinės praradimas dėl per didelio miško kirtimo saloje, o jų būtų labai mažai.


Wallace's Scops Owl - http://www.owlpages.com/owls.php?genus=Otus&species=silvicola


Kalnų Scops-Owl


Rytų scops pelėda


Serendib Scops-pelėda - Tai pirmasis naujas paukštis, atrastas Šri Lankoje nuo 1868 m., Kai buvo aptiktas Šri Lankos švilpikas strazdas Myophonus blighi. Tai taip pat yra 24-oji Šri Lankos endeminė paukščių rūšis.


„Simeulue Scops-Owl“ - „Simeulue Scops Owl“ yra pelėda, endeminė Simeulue saloje, Indonezijoje.