Harpijos vaisių šikšnosparnių nuotraukos ir faktai

Paveikslėlis buvo licencijuotas „Creative Commons“ „Attribution ShareAlike“ licencija
Originalus šaltinis : Pagrindinis žemėlapis, gautas iš failo: BlankMap-World.png. Platinimo duomenys iš IUCN raudonojo sąrašo
Autorius : Chermundy

Harpijos vaisių šikšnosparnis

Užsakymas: Chiroptera
Šeima: Pteropodidae
Pogrupis: Pteropodinae
Rūšis: Harpyionycteris whiteheadi

„Harpy“ vaisių šikšnosparniai yra išvardyti kaip mažiausias susirūpinimas (LR / lc). Nepriklauso daugiau rizikos kategorijai. Plačiai paplitę ir gausūs taksonai yra įtraukti į šią kategoriją IUCN Raudonajame nykstančių rūšių sąraše

Harpijos vaisių šikšnosparnio pavadinimai
Jaunas / harpijos vaisių šikšnosparnio kūdikis vadinamas „šuniuku“. Harpijos vaisių šikšnosparnių grupė vadinama „kolonija arba debesimi“.
Šalys
Filipinai



Faktai apie harpijos vaisių šikšnosparnį

Harpijos vaisių šikšnosparnis yra endeminis Filipinams (jo nėra niekur kitur) ir užfiksuotas Bilirane, Camiguine, Masbate, Negrose, Samare, Leyte, Luzone ir kai kuriose Midanao vietose.

raudonos nosies pitbulių šuniukai
Daugiau gyvūnų, prasidedančių H