Meksikos piltuvo ausų šikšnosparnių nuotraukos ir faktai

Meksikos piltuvėliškas šikšnosparnis

Užsakymas: Chiroptera
Šeima: Natalidae
Rūšis: Natalus stramineus

Meksikos piltuvėliškas šikšnosparnis įtrauktas į mažiausiai riziką keliantį mažiausią susirūpinimą (LR / lc). Nepriklauso daugiau rizikos kategorijai. Plačiai paplitę ir gausūs taksonai yra įtraukti į šią kategoriją IUCN Raudonajame nykstančių rūšių sąraše

Meksikietiško šikšnosparnio pavadinimai
Meksikos šikšnosparnio šikšnosparnio jaunas / kūdikis vadinamas „šuniuku“. Meksikos piltuvėlių šikšnosparnių grupė vadinama „kolonija arba debesimi“.
Šalys
Antigva ir Barbuda , Belizas , Brazilija , Kolumbija , Kosta Rika , Dominikos Respublika , Išganytojas , Prancūzijos Gviana , Gvadelupa , Gvatemala , Gajana , Haitis , Hondūras , Jamaika , Meksika , Montseratas , Nikaragva , Panama , Surinamas ir Venesuela



Faktai apie Meksikos piltuvėliu šikšnosparniu

Žinoma, kad Natalus stramineus yra išplitęs nuo Meksikos šiaurės iki Venesuelos, rytinio Paragvajaus ir rytinės Brazilijos bei visuose Antiluose (Koopman, 1993; Arroyo-C.) Pilnas tekstas )

Daugiau gyvūnų, prasidedančių M