Raudonosios kaukiančios beždžionės nuotraukos ir faktai

Paveikslėlis buvo licencijuotas „Creative Commons“ „Attribution ShareAlike“ licencija
Originalus šaltinis : http://calphotos.berkeley.edu
Autorius : Alessandro Catenazzi

Raudona kaukianti beždžionė

Įsakymas: primatai
Šeima: Cebidae
Pogrupis: Alouattinae
Rūšis: Alouatta seniculus

Raktažodžiai: neto



Raudonoji staugianti beždžionė įtraukta į „Mažiausiai susirūpinimą“. Nepriklauso daugiau rizikos kategorijai. Plačiai paplitę ir gausūs taksonai yra įtraukti į šią kategoriją IUCN Raudonajame nykstančių rūšių sąraše

Raudonosios kaukiančios beždžionės vardai
Raudonos kaukiančios beždžionės jaunas / kūdikis vadinamas „kūdikiu“. Raudonojo staugiančio beždžionių grupė vadinama „kariuomene, statine, gentimi ar vežimėliu“.
Šalys
Bolivija , Brazilija , Kolumbija , Ekvadoras , Peru , Trinidadas ir Tobagas ir Venesuela
Raudonojo staugiančio beždžionės buveinės
Miškas ir Subtropinė / tropinė drėgna žemuma
Keletas faktų apie
Raudona kaukianti beždžionė

Suaugusio žmogaus svoris : 6,543 kg (14,3946 svarai)



Maksimalus ilgaamžiškumas : 25 metai



Moterų branda: 1475 dienos

Nėštumas: 190 dienų

bokserio buldogo pitbull mišinys

Nujunkymas: 372 dienos



Kraiko dydis: 1

Vados per metus: 1

Tarpas tarp vadų: 424 dienos



Svoris gimus : 0,263 kg (0,5786 svarai)

Šaltinis: AnAge , licencijuota pagal DC

mėlynių kulnų rūšių

Faktai apie raudoną staugiančią beždžionę

Nors triukšmingos, raudonos kaukiančios beždžionės lėtai juda, palyginti neaktyvios būtybės, turinčios ribotus teritorinius poreikius.

American Journal of Primatology 32: 123-14 RED HOWLER MONKEY Alouatta seniculus seniculus CITES II priedas; dažniausiai medžiojama dėl mėsos (ypač jei vietoje išnyksta vilnonės ir vorinės beždžionės) Raudonosios kaukiančios beždžionės yra platinamos per didelę Vakarų Amazonės dalį brandžiuose ir sutrikusiuose miškuose; kaukiančių beždžionių tankis dažnai būna didesnis prie pagrindinių upių.

Puikus pavyzdys yra mūsų pagalbos paketas, leidžiantis įsivaikinti raudoną kaukiantį beždžionę.

Raudonosios kaukiančios beždžionės yra žinduoliai

Raudonoji staugianti beždžionė yra selektyvi lesyklėlė, ieškanti ir jaunų, švelnių lapų

Raudonoji staugianti beždžionė dar nėra laikoma grėsme ar nykimu, tačiau kai kuriose vietovėse rūšis retėja.

Mes naudojome polimerazės grandinės amplifikaciją, norėdami tiesiogiai nustatyti penkių pagrindinių primatų šeimų pro-P2 genus: raudonasis kaukimas (Alouatta seniculus) yra Naujojo pasaulio beždžionė (Cebidae); dvi makakos rūšys - Macaca mulatta ir M.

rotveilerių mišinys vokiečių aviganių šuniukai

Woolley, voras, kapucinas, pelėda, saki ir raudonojo kaukimo beždžionės daugiau ar mažiau apsiriboja senų miškų augalais.

Alouatta seniculus yra viena iš mažesnių atelinų, vyrų ir moterų vidutiniškai atitinkamai 6 690 g ir 5 210 g (Fleagle, 1999). ( Pilnas tekstas )

Tapirai, raudonviršiai elniai ir raudonosios kaukdančios beždžionės yra tarp 120 žinduolių rūšių, klajojančių Siera Nevadoje, kartu su nepastebimomis katėmis, tokiomis kaip jaguaras, puma ir mažai dėmėta katė. ( Pilnas tekstas )

Taip pat dažnai pasitaiko anakondų, akiniuotų kaimanų, kapibarų, skruzdžių priešpiečių ir raudonųjų kaukiančių beždžionių. ( Pilnas tekstas )

Taip pat yra anakondos, kaimanai, kapibarai, skruzdžių priešai ir raudonosios kaukiančios beždžionės ( Pilnas tekstas )

Raudonosios kaukiančios beždžionės yra žinomos dėl savo „aušros choro“ - riaumojimo, kurį galima išgirsti iki 5 mylių (5 mylių) atstumu! ( Pilnas tekstas )

raudoni ir balti pitbuliai

Raudonosios kaukiančios beždžionės yra tikros žolėdės ir savo maistui pasitelkia beveik vien šviežius lapus. ( Pilnas tekstas )

Raudonosios kaukiančios beždžionės yra labai Pilnas tekstas )

Daugiau gyvūnų, prasidedančių R