Trumpo snukio dramblys piešė nuotraukas ir faktus

Paveikslėlis buvo licencijuotas „Creative Commons“ „Attribution ShareAlike“ licencija
Originalus šaltinis : Pagrindinis žemėlapis, gautas iš failo: BlankMap-World.png. Platinimo duomenys iš IUCN raudonojo sąrašo
Autorius : Chermundy

Trumpo snukio dramblys

Užsakymas: Macroscelidea
Šeima: Macroscelididae
Rūšis: Elephantulus brachyrhynchus

Trumpojo snukio dramblys, trumpo snukio sengi yra įtrauktas į mažiausiai susirūpinimą. Nepriklauso daugiau rizikos kategorijai. Plačiai paplitę ir gausūs taksonai yra įtraukti į šią kategoriją IUCN Raudonajame nykstančių rūšių sąraše

Šalys
Angola , Botsvana , Kongo Demokratinė Respublika , Kenija , Malavis , Mozambikas , Namibija , pietų Afrika , Sudanas , Tanzanija , Uganda , Zambija ir Zimbabvė
Trumpo snukio dramblys mėtė buveines
Sausa savana , Žolynai , Savana ir Subtropinis / tropinis sausas žolynas
Keletas faktų apie
Trumpos nosies dramblys



Suaugusio žmogaus svoris : 0,044 kg (0,0968 svarai)

pitbulių rūšis

Kraiko dydis: 2



Vados per metus: 6



Kūno masė: 0,045 kg (0,099 svarai)

Temperatūra: 37,85 ° C (100,13 ° F)

Šaltinis: AnAge , licencijuota pagal DC



Faktai apie trumpai snapuotą drambliuką

Trumpo snukio drambliai yra tik Afrikoje, užimdami į pietus nuo Sacharos esančius rajonus nuo Kenijos ir pietų Zairo iki Transvaalo ir šiaurės rytų Namibijos (Nowak, 1991). ( Pilnas tekstas )

ilgaplaukis čihuahua ir pomeranijos mišinys
Daugiau gyvūnų, prasidedančių S
Nuorodos
Gyvūnų įvairovės žiniatinklis apie trumpų snukių dramblį - ADW puslapis apie šį savitą gyvūną